CENTRO SCAFFALI USATI ne eksportojme rafte dhe sirtar te perdorur ne Shqiperi me çmime te uleta ne jemi raftet qendra më e madhe atje në Itali material gjithmonë në dispozicion për shpërndarjen e menjëhershme

PORTAPALLET, CANTILEVER, SOPPALCO, DRIVE-IN, SELF-SERVICE, PASSERELLA, PORTA PALLET, PORTA GOMME, PORTA ROTOLI, CARRELLI SPESA, SUPERMERCATO, CELLE FRIGO, SCAFFALI INDUSTRIALI.

Annunci