SCAFFALI E SCAFFALATURE USATE IMPORTIAMO

qendra më e madhe nuk është Italia e racks shitje dhe sirtar reja dhe të përdorura të markave më të mira në magazinë çmimet konkurruese. Specialistët në shitjen e sirtar reja dhe të përdorura. Ne jemi distributoret e markave të mëdha evropiane me një gamë të plotë të raftet, cilësi dhe shumë konkurrues. Çmimet dhe promovime në rafte në fund të seri dhe të bëjë në rafte të përdorura nga dështimet dhe nxjerrjet jashtë përdorimit.

Annunci